Nok en positiv angrepskamp

37 scoringer og seier, men 31 baklengs. Kolstad på godt og vondt i andre kamp i turneringen i Alvdalshallen.

Ronald Putans toppscorer i dag etter en spesielt god førsteomgang.(FOTO:Arkiv)

 

– Vi fortsatte med å løpe inn enkle scoringer, og det er betryggende, men vi var også i dag for dårlige defensivt. Vi slipper rett og slett inn for mange mål, var trener Stian Gomos oppsummering etter ettermiddagens kamp mot Haslum.

Kolstad-guttene gjorde en sterk avslutning på første omgang og starten på den andre. Spesielt Ronald Putans var god før pause.

– Vi lå litt under i starten, og det sto likt på 9-9. Så dro vi i fra til 16-10-ledelse og med fortsatt seks måls forsprang til pause (22-16). Vi fulgte opp like bra i starten av andreomgangen. På det meste ledet vi vel med ti, forteller Stian.


Gabriel Setterblom og Tom Kåre Nikolaisen
fikk begge plusser i trenerboka…
(FOTO: Grete Kambuås)

 

I tillegg til Ronalds førsteomgang får begge strekspillerne – Tom Kåre Nikolaisen og Martin Pedersen – plusser i trenerboka. Det samme gjorde høyre bak-duoen Håkon Følstad / Gabriel Setterblom og playmakerne Roar Fikse Forbord / Rasmus Carlsen:

– Roar startet som playmaker og drev spillet godt. Så var det fint å se hvor skarp Rasmus var da han kom innpå i starten av andreomgangen.

Turneringen avsluttes i morgen – for Kolstads del mot Falk, en kamp som starter klokken 13.

Tekst: TORE SÆTHER


Trio som kan glede seg over både seier og kamp
uten noen skader – trener-duoen Vegard Samdahl
og Stian Gomo og naprapat Øyvind Brandsegg (t.h.)
(FOTO: Grete Kambuås)

 

Fakta:
Kolstad – Haslum 37-31 (22-16)
Treningsturnering i Alvdal
Kolstad:
Lars Eggen Rismark, Simen Westby Johansen – Roar Fikse Forbord 6(4), Elias Thome 3, Sander Rønning, William Aar 2, Rasmus Carlsen 4, Thor Magnus Five, Daniel Brandmo 2, Gabriel Setterblom 4, Emil Raknes, Håkon Følstad 3, Tom Kåre Nikolaisen 1, Ronald Putans 7, Martin Pedersen 5.
Haslums toppscorer:
Dominic Grimstad 7(1)