Meld på ditt lag til den perfekte juleavslutningen!

 

Kolstads elitelag har hatt en fantastisk sesong så langt og leder Rema 1000-ligaen etter halvspilt serie. Vi trekker fulle hus på kampene, og det er mange som vil være med på Norges Råeste Håndballopplevelse. Nå ønsker vi å invitere aldersbestemte lag fra hele Trøndelag til å legge juleavslutning sin i Kolstad Arena.

 

Vi har et konsept vi kaller Junior VIP, der det blir middagservering, intervjuer med spillere og trenere, samt aktiviteter for barna. I tillegg er det gratis barnepass, supportershop, innløpingshow og mye annet moro på kamp. Man kan også benytte seg av ordinært lagtilbud, som bare inkluderer kamp. Uansett får dere sterkt rabattert priser hvis dere bestiller sammen som lag.

 

 

Kolstad – Fold-St. Hallvard Onsdag 11. Desember: 

16.30 – Oppmøte og servering av Julegrøt

16.45 – Intervju med Lars Eggen Rismark, Kåret til Årets Målvakt i Eliteserien

17.00 – Intervju med Robert Hedin, Tidl. landslagstrener og hovedtrener for Fold

17.15 – Aktiviteter for barna

17.30 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow

18.00 – Kampstart Kolstad – Fold-St. Hallvard

 

Gratis kaffe til de voksne som deltar på Junior VIP, i tillegg til middag.

 

Merk at vi har veldig rabatterte priser både med og uten Junior VIP. Se priser i påmeldingsskjema. Billettene kan hentes i infoskranken fra kl. 16.00 på kampdag, og der kan dere også betale.

 

Hvis spillere, lagledere og foreldre bestiller samlet så får dere sitte sammen. Evt. endringer i bestillinger må sendes senest 3 dager før kampen til post@kolstad-handball.no

 

Meld dere på i skjemaet under senest 3 dager før kamp.  Merk at det er førstemann til mølla, så dere er ikke garantert plass hvis dere er for sent ute.

 

Juleavslutning 2019
Sending