• Kolstad Håndball arrangerer Rema 1000 Håndballskole

Minihåndballdag i Kolstad Arena

 

Vi inviterer til Minihåndballturnering i Kolstad Arena Lørdag 2. November. Det vil bli en relativt kompakt og effektiv kampgjennomføring, og gode rammer rundt selve arrangementet. Samme dag er det åpningsfest og dobbelkamp i nye Trondheim Spektrum, og vi har solgt over 5 000 billetter allerede til denne Håndballfesten.

 

Kolstad Arena er Norges største hall tilrettelagt for minihåndball. Vi har hele 9 minihåndballflater under samme tak, som sørger for en fantastisk cupopplevelse både for små og store. Alle lagene får minimum 3 kamper à 15 minutter og Kolstad Håndball stiller med dommere. Etter kampene blir det skikkelig premieutdeling for å gjøre ekstra stas på barna. Vi har et bredt kioskutvalg, og det er mange parkeringsplasser i tilknytning til hallen.

 

På ettermiddagen ønsker vi å invitere alle spillere og foreldre til å bli med på Åpningsfest og Dobbelkamp i nye Trondheim Spektrum. Byåsen møter hardtsatsende Molde, mens Kolstad møter stjernegalleriet til Drammen. Kristian Kjelling, Espen Lie Hansen og Joakim Hykkerud er noen av spillerne vi møter. Pris kr. 50,- for kampbilletter. Man kan selvsagt delta på minihåndballturneringen uten å delta på elitekampene. Man kan endre på antall inntil en uke før kamp ved å sende en e-post til post@kolstad-handball.no

 

Påmeldingsavgift er kun kr. 400,- per lag – sendes faktura på e-post

 

Påmeldingsfrist er mandag 28. oktober

 

Minihåndballdag 2. Nov